Salonverkoop

Esse organic skincare

Met dit Zuid-Afrikaanse kwaliteitsmerk heeft Cosmetiek Godelieve een geheel nieuw assortiment aan schoonheidsproducten. Enerzijds om zelf mee te werken en anderzijds in de salonverkoop. Voor elk huidtype én voor elke leeftijd heeft Esse organic skincare op 100% plantaardige basis een compleet gamma producten.

De filosofie van Esse is vrij eenvoudig: men doet alles wat men kan om de klanten hun huid gezond en sterk te krijgen tegen het verouderingsproces. Esse heeft een lange termijn visie op een gezonde huid en maakt geen offers voor korte-termijn resultaten.

GvdB Cosmetiek Godelieve productenVeel aandacht wordt besteed aan de impact die de bedrijfsactiviteiten op de wereld om ons heen hebben. Esse is gecertificeerd biologisch en ondersteunt Fair Trade. Men gebruikt alleen plantaardige ingrediënten en is zijn anti-wreedheid activisten. Esse is bijna klimaatneutraal en betrokken bij het onderzoek naar alternatieve brandstof. Maar Esse ziet niet in, dat deze toezeggingen enige beperking vormen tot de productie van schone, effectieve producten. Men heeft nog geen synthetisch ingrediënt gezien waarvan ze denken dat ze beter werken dan een natuurlijke.

Esse is gecertificeerd biologisch door Ecocert Frankrijk. De belangrijkste items met de hoogste omzet zijn gecertificeerd en het gehele assortiment wordt geproduceerd in een gecertificeerd biologische faciliteit. Esse is geaccrediteerd door PhytoTrade Afrika en ondersteunt de Fair Trade-beweging. Dit zorgt ervoor dat de grondstoffen die wij gebruiken afkomstig zijn en aangekocht bij lokale coöperaties om zo de posities van landelijke gemeenschappen te versterken.

Esse gebruikt uit het wild afkomstige Afrikaanse planten die een uitstekende bescherming bieden tegen vrije radicalen. Het unieke natuurlijke conserveermiddelen zorgt ervoor dat de producten biologisch afbreekbaar zijn en vrij van parabenen, petrochemicaliën, synthetische geuren en synthetische kleurstoffen. Onze producten worden verpakt in gerecycled glas.

Esse is ook geaccrediteerd door de stichting proefdiervrij en goedgekeurd door de Vegan Society.

Kortom, Esse is een ethisch verantwoord merk dat zich richt op de professionele huidverzorgingsmarkt. Het aanbod wordt goed begrepen door de therapeuten welke kennis hebben van de fundamentele beginselen van huidverzorging. Daarom ook dat Cosmetiek Godelieve heeft gekozen voor Esse organic skincare!

Kadobonnen

Wilt u iemand verrassen met een behandeling óf product uit het assortiment van Cosmetiek Godelieve, maar weet u niet exact welke? Dan biedt een kadobon van Cosmetiek Godelieve uitkomst! Een mooie verrassing voor een vriend(in), vader, moeder of ander familielid. Informeer gerust naar de mogelijkheden!