Ontharing

GvdB-cosmetiekHeeft u ‘last’ van (overdadige) lichaamsbeharing of wilt u voor langere tijd ‘verlost’ zijn van steeds terugkerende zelfverzorging? Dan is er een mogelijkheid voor zowel heren als dames tot het overgaan op ontharen.
Bijvoorbeeld epileren wenkbrauw, bovenlip of kin, dan wel ontharen onderarmen, oksels, bikinilijn en boven/onderbenen (dames). Bij de heren kan dan worden gedacht aan bijvoorbeeld ontharen van borstkas, bovendeel van de rug of de gehele rug.

Het ontharen kan worden gedaan op twee manieren:

Elektrisch ontharen

Er wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje doet stollen of eiwitten laat splitsen. Bij elektrisch ontharen worden de haren één voor één behandeld. Daarom is elektrisch ontharen wel een tijdrovende bezigheid. Haarzakjes die tijdens de behandeling vernietigd zijn zullen nooit meer terugkomen. Dat komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd is. Deze methode is zeer geschikt voor nauwkeurige ontharing voor de kleinere gebieden.

Wax

Bovendien bestaat er ook (indien u niet voor elektrisch of biologisch ontharen wilt kiezen) de mogelijk tot ontharen door middel van de traditioneel bekende wax. Het waxen van lichaamsbeharing biedt de garantie, dat het haar wekenlang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk én geen ingegroeide haren!

!! Cosmetiek Godelieve is gediplomeerd en geregistreerd bij ANBOS en de zorgverzekeraars. Afhankelijk van je zorgverzekeraar én je afgesloten zorgpakket wordt deze behandeling vergoed.