Metatherapie (Dermatude)

Meta TherapieMeta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tension Activating Therapy. Een nieuwe methode voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en herstellen van de huid. Meta Therapy is de nieuwste behandeling voor huidverbetering met fantastische resultaten.

Deze nieuwe unieke behandeling is geschikt voor tal van huidtypen zoals droge tot zeer droge huid, craquelé huid, rijpere huid, beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zonnebank, postoperatieve huid, rokershuid of verslapte huid.

Meta Therapy mag uitsluitend worden uitgevoerd door erkende Meta Therapy specialisten, die de speciale scholing hebben gevolgd bij het hoofdkantoor van Dermatude. Cosmetiek Godelieve is door Dermatude erkend én officieel gecertificeerd tot Meta Therapy Specialist. Voor u de garantie dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.

Hoe werkt het?
Meta Therapy werkt zónder injecties en biedt direct zichtbaar resultaat. Door middel van een handstuk met ultradunne 18-punts naalden worden microperforaties in de huid gemaakt, een overigens pijnloze behandeling. Door de productie van collageen en elastine treedt het natuurlijk herstelmechanisme van de huid in werking en repareert zelf de onzichtbare microperforaties. De huid herstelt door celregeneratie van binnenuit op volledig natuurlijk wijze. Bovendien worden bij de behandeling (in de vorm van Subjectables) de werkzame stoffen in de huid gebracht. Daarmee kunnen zeer specifieke en gerichte behandelingen worden uitgevoerd. Afhankelijk van het huidtype en het doel van de behandeling. De Subjectables ondersteunen de natuurlijke celregeneratie van de huid.

Meta Therapy start in kuurverband van vier wekelijkse behandelingen. Vervolgens wordt de kuur afgebouwd naar één behandeling per twee weken gedurende twee maanden. Vervolgens is één behandeling per twee tot drie maanden voldoende om het resultaat te behouden.

Afhankelijk van de problematiek wordt in overleg een kuur samengesteld, afgestemd op de structuur van de huid. Naast de behandeling van gehele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels worden behandeld.

Meer weten? Kijk op www.dermatude.com óf bel naar Cosmetiek Godelieve voor uw deskundig advies op maat.