Introductie

_MG_8223-bewerktCosmetiek Godelieve opende in augustus 2008 haar deuren aan de Oude Drijdijck 69 in Sint Jansteen. Bij schoonheidsspecialiste en eigenaresse Godelieve Mortier kan men terecht voor gelaatsverzorging zoals anti- aging en hyperpigmentatie. Of voor andere huid- én fysieke problemen zoals cellulitis, rimpels, zware benen, slappe huid, littekens, acné, ontsierende vetrolletjes, peesontstekingen of spierpijn .

Dit kan worden gedaan aan de hand van diverse verschillende schoonheidsbehandelingen voor onder andere het gelaat en lichaam. De behandelingen voor anti-aging en ‘een maatje minder’ via Debussy Thermodermie zijn één van de vele specialismen bij Cosmetiek Godelieve.

Naast een uitgebreid aanbod behandelingen kan men bij Cosmetiek Godelieve ook terecht voor make-up. Qua producten wordt er gewerkt met natuurlijke materialen van ESSE organic skincare en make-up van Dr. Baumann.

,,Ik neem de tijd voor mijn klanten. De behandelingen worden compleet afgestemd op de behoeften en wensen van de klant. Als die ontspannen en voldaan de stoel verlaat, dan is het doel bereikt.”

Wie na het bekijken van de site nog vragen heeft over onze producten of behandelingen, die kan natuurlijk altijd persoonlijk contact opnemen door te bellen of een mail te sturen. Gewoon aanbellen en eens de salon bezoeken mag natuurlijk ook….