Afslanking en overige

Debussy Thermodermie
De natuurlijke discipline van Debussy Thermodermie is zacht, risicoloos en onvoorstelbaar doeltreffend tegen vetten. Een volledige behandeling bestaat uit vijf sessies van 40 minuten, dagelijks voor de afslanking en gespreid over twee weken voor gelaatsverzorging.

In combinatie met evenwichtige voeding en sportbeoefening is dit de ideale bondgenoot voor een stevig lichaam vol tonus.

Schoonheid, gezondheid en welzijn door de natuurlijke activering van de basisfuncties van het lichaam, vat perfect de filosofie van de Debussy methode samen.

* Eén maatje minder in 5 dagen! Dit d.m.v. het Thermodermie-apparaat van ‘Debussy’
* Vijf behandelingen van 40 minuten
* GRATIS PROEFBEHANDELING van 20 minuten zónder verplichting!

logo-debussyThermodermie staat voor het verwarmen van de huid (Thermo = warmte, derma = huid) door middel van een rode lamp.
Thermodermie heeft een gunstig en stimulerend effect op alle belangrijke functies van het organisme. Ze verbetert vooral de bloedsomloop en de uitwisseling tussen de cellen, wat mogelijke maakt om de stoffen die het lichaam op natuurlijk wijze afstoot veel sneller op te nemen en te verwijderen.
Het is een natuurlijk proces en het bevordert het vernieuwd evenwicht opzienbarend.
Deze volledig pijnloze en milde methode werkt zelfs ontspannend. Er zijn geen steunkousen voor vereist, de behandeling gebeurt rechtstreeks op de huid.
Het stimuleert de huid zelf maar ook onderhuids. Voorts heeft het een mechanisch effect op bloedsomloop en vaatverwijding.
De fibrose, losgemaakte verklevingen, ontzwellen en de gezuiverde weefsels zijn de gunstige gevolgen.
Een unieke methode om af te slankenen te verjongen. Verder bevordert Debussy Thermodermie® de ontspanning van de spieren en verlicht (gewrichts)pijn.

Verven

Het is ook mogelijk om uw wenkbrauwen en wimpers (óf beiden afzonderlijk) te laten verven.

Pijn

Door middel van Thermodermie op en rond de pijnlijke plaats zal de pijn worden bestreden. Het effect van het (infrarode) licht en de massage geven een verlichtend effect. Daarna zal de pijnlijke zone worden gesprayd met Soothing Mist, een kalmerende spray voor spieren en gewrichten. Waar nodig zal de pijnbestrijding meerdere sessies worden herhaald.